Vreau si eu magazin online

Asta se intampla cu cele mai multe magazine online nou infintate. Pentru ca incercam sa devenim antreprenori fara sa avem idee si continut. De fapt, trebuie sa stii bine nisa, produsele si piata inainte de a te gandi la un magazin online. Dar nu,  o luam invers, vrem magazin pentru ca este la moda si apoi vedem noi ce vindem in el.

Am prins in screenshoot si cateva raspunsuri la intrebare. Nu sunt neaparat gresite, dar consider ca sunt probleme secundare. Povestea cu “brandul” este deja fumata as zice, la noi merg f bine chestile ieftine, unde nu ai nevoie de brand. Know how? Depinde, daca te apuci de vandut finger spinners, nu e nevoie.

A avea un magazin online este cel mai simplu, poti inchiria o platforma, poti face unul gratis, poti investi intr-o solutie de x mii sau zeci de mii. Ideea in sine, sau nisa, este cea mai buna investitie, a gasi un furnizor pe care te poti baza este important, de asemenea sa ai niste calcule in ceea ce priveste importul produselor, mai ales in cazul furnizorilor extra comunitari.

Altfel ajungi aici.