Una scurta despre promovarea magazinelor

Este amuzant spre induiosator cum se chinuie unii oameni sa promoveze un magazin ( inclusiv ) pe dispozitivele mobile desi shop-ul nu are versiune de mobil, sau daca are este praf-pulbere-fina.

Animat de Fashion Challenge-ul lansat de 2Parale am studiat un pic vechile campanii preferate si am constatat ca una dintre ele nu avea versiune mobile, a doua avea dar am stat cateva minute sa ma prind unde sa fac click sa pot deschide pagina unui produs. In ambele cazuri, FAIL!

Pentru un afiliat ce foloseste Facebook pentru promovare, lipsa unei versiuni de mobil ii aduce minusuri consistente, sunt momente din zi in care traficul pe mobil depaseste cel de pe desktopuri, asa ca revin la ce va spuneam, incercati sa analizati cu atentie un magazin inainte de a il promova.

trafic

3 comments

  1. intr-adevar calitatea landing page-urilor magazinelor de afiliere alese pot sa ne strice destul de mult rata de conversie

    de multe ori afiliatii pierd foarte mult daca nu aleg corect magazinele pe care le promoveaza

  2. Farcas Gelu Danut, foarte util site-ul recomandat de tine. Eu deobicei intru direct de pe mobil pe site ca sa il testez.

Comments are closed.