Management afiliere

Puteti promova cu succes orice afacere prin marketing afiliat, singura metoda prin care platiti strict performanta, independent de volumul de clickuri sau afisari primit. Fie ca aveti deja o campanie de afiliere in derulare sau doar studiati piata, echipa noastra va poate oferi consultanta, analiza si solutii exacte pentru o promovare de succes!

START

Inca de la inceput va oferim o analiza excelenta din punct de vedere “usability” pentru siteul dvs, incercand sa imbunatatim procesul de comanda si experienta vizitatorilor in magazin. Studiul concurentei din piata si al magazinelor ce ofera programe de afiliere in aceeasi nisa va aduce informatii importante pentru a putea structura oferta noastra catre afiliati. “Termeni si conditii” precum si descrierea campaniei in termeni cat mai corecti si atractivi, este un pas important pentru atragerea unor publisheri de valoare si cu acestea putem incepe promovarea noii campanii in online.

SUPORT

Afiliatii nu lucreaza dupa un program fix, majoritatea sunt freelanceri si suntem pregatiti sa le oferim suport dupa un program prelungit pana la ora 23, inclusiv in weekend. Un numar de telefon si un email dedicat campaniei vor fi popularizate pentru un contact facil. Este in sarcina noastra sa verificam functionalitatea magazinului, integritatea codului de conversie si al feedului de produse. Echipa noastra poate dezvolta aplicatii speciale pentru promovare si bannere de produs/campanie, dupa nevoile dvs.

COMUNICARE

Avem o directie principala de comunicare catre toti afiliatii campaniei, ce include promotiile in derulare, noile produse introduse in magazin sau topuri de vanzari. Secundar, comunicam direct cu afiliatii de top, oferind suport special functie de nevoile lor. Echipa noastra va poate reprezenta cu succes interesele in cadrul unor intalniri de specialitate, in discutii online sau pe forumurile de profil. Identificam permanent afiliati performanti si incercam atragerea lor in campania dvs, oferind ( dupa caz ) incentive si premieri suplimentare.

Procesarea comisioanelor si oferirea de note explicative este tot in sarcina noastra, asumandu-ne efortul unui contact direct cu afiliatul in cazuri deosebite. Cererile noi de aplicare la campanie si intregul portofoliu de afiliati poate fi gestionat cu succes.

ECHIPA

In Romania, marketingul afiliat a fost promovat prin infintarea primei retele de afiliere 2Parale in 2008 si a programului  eMAG Profitshare, devenit reteaua Profitshare in iunie 2013. Inca de la inceput noi am fost implicati, mai intai ca si advertiseri, apoi afiliati de top si manageri de campanie. Structura actualului program de management se bazeaza pe experienta acumulata, iar ideile si experienta lor sunt puse in practica de o echipa profesionista si experimentata.

Pentru cei la inceput de drum, avem oferte imbatabile de START UP in afiliere, indiferent de reteaua pe care o doriti 😉

Aveti intrebari sau nelamuriri? Contactati-ne!

 

Leave a Reply