Dincolo de bani

Am avut prostul obicei sa ofer cifre, statistici si sume, dincolo de sfaturi, idei si nise facute publice, am incercat sa incurajez afiliatii ca pot sa fie propriul lor sef si sa se apuce serios de marketing afiliat. Dincolo de banii obtinuti din marketing afilati, de premii, de numarul stelutelor in Hall of Fame, in ultimii ani au crescut alti super-afiliati din sfaturile sau indemnurile mele, sunt multi cei care au avut incredere, au testat si reusit diverse solutii pentru a obtine conversii.

1200x627-1

Astazi vreau sa felicit in primul rand pe Mihai, pentru prima lui steluta in Hall of fame 2Parale! Premiul este simbolic dar satisfactia este mare pentru primul lor podium, ca sa il citez. Mihai este un afiliat care m-a chestionat constant, a cerut sfaturi si a incercat permanent sa isi imbunatateasca performantele in afiliere. Acum primeste primul premiu si prima recunoastere oficiala! Welcome in the club!

banner-profitshare-38In alte stiri, Octav a reusit sa se impuna si in challenge-ul organizat de Profitshare, un premiu frumusel si inca o recunoastere pentru cel mai bun afiliat al momentului, titlul pe care i l-am creditat de mult timp 🙂 Remarc cu satisfactie si locul 4 ocupat de Dragos, un afiliat care a invatat si furat meserie de la mine, asa cum recunoaste personal 🙂

Dincolo de bani si performante, Octav, Dragos, Mihai si reusitele lor sunt cele mai frumoase satisfactii personale. Si sper ca sunt multii altii care ii urmeaza in reusite anii viitori.

PS: Va astept pe 11 noiembrie la intalnirea 2Parale, v-am pregatit o prezentare Tips&Tricks pentru Black Friday pe care nu trebuie sa o ratati.